El-installation​

​El-installation udført af professionelt firma

​Mangler du hjælp til at få foretaget en el-installation? Så står vi altid parate med professionel hjælp. Hos Stubbekøbing EL tilbydes kompetente el-løsninger ved enhver opgave. Vores team består af erfarne og dygtige medarbejdere, der med et smil løser din opgave for dig. Vi står til rådighed for kunder i og omkring Marielyst, Nykøbing Falster og Vordingborg. Dog kører vi også gerne ud til kunder uden for disse områder. Vi kan derudover hjælpe med luft til luft varmpumpe.

Vidste du, at otte ud af ti boligejere lever med skjulte fejl vedrørende el, som er så alvorlige, at de kan starte en brand? Derfor kan det godt betale sig at være opmærksom på de kendetegn, der kan vise, at din el-installation ikke fungerer optimalt. Hvis ikke disse fejl opdages i tide og bliver løst på professionel vis, kan det medføre brand, men du risikerer også at blive ramt af et alvorligt stød.

Nogle af de typiske tegn på, at der er noget galt med din strømforsyning, er misfarvede eller varme stikkontakter. Derudover bør du være opmærksom på ophedede stik og ledning, da dette også kan være et hint om, at der er noget galt. Ofte skyldes fejlene at dine el-installationer er nedslidte, fejlkonstruerede eller underdimensionerede i forhold til de krav til husholdningsmaskiner, der gælder i dag.

Hvad koster en ny el-installation?

Vores el-firma kan tilbyde mange forskellige former for el-installationer. Derfor er det svært at give en eksakt pris på en ny el-installation, da det afhænger af flere forskellige elementer. Det kommer først og fremmest an på, hvilken type af installation der er tale om. Derudover afhænger det af opgavens omfang. Hos os er der dog ikke nogen opgaver, som er for simple eller for komplicerede – vi hjælper med det hele.

Derudover er vores priser altid attraktive og konkurrencedygtige. Dette gælder uanset, hvilken el-installation vi skal lave for dig. Selvom vi er en billig virksomhed, så går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det betyder, at alle vores løsninger er af høj kvalitet. Derudover er vi medlem af Tekniq, hvilket er din garanti for, at alle løsninger er veludførte og kan holde i mange år. 

Uanset hvem vi samarbejder med, og hvad opgaven lyder på, så sørger vi altid for at skabe en god og tæt dialog med kunden. Her sætter vi altid dine ønsker og behov i første række og arbejder på at imødekomme disse bedst muligt under hele processen. Derudover overholder vi naturligvis altid alle vores aftaler hvad angår tid og pris.

En god idé at få professionel hjælp til en el-installation

At arbejde med el-installationer er et område, hvortil der bør tages nogle særlige sikkerhedsforanstaltninger. Der er nemlig forskellige risici ved dette arbejde, som bør tages seriøst. Derfor er det som regel en god idé at søge professionel hjælp, når du skal have foretaget en el-installation. Vil du være på den sikre side, bør du få professionel hjælp hver gang.

På området for el-installationer er der en række krav og love fra Sikkerhedsstyrelsen, som du selvfølgelig skal overholde. Der er nogle opgaver, du gerne selv må løse, men du skal være opmærksom på, at arbejdet udføres korrekt og i overensstemmelse med loven.

Forkerte el-installationer kan føre til brand og stød, hvorfor det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i det el-arbejde, du ønsker at udføre. Grundet din sikkerhed, er der mange former for el-installationer, som du faktisk ikke selv må udføre. 

Nogle af de opgaver, du selv må løse, er:

 • Udskiftning af indendørs eksisterende afbrydere og kontakter med en spænding på op til. 250 volt
 • Montering eller udskiftning af ledningsafbrydere og stikpropper
 • Opsætning af lamper samt udskiftning af fatninger og ledninger til el-apparater.

Det er altså vigtigt, at du træffer nogle velovervejede beslutninger i forbindelse med el-installationer. Ellers kan det nemlig gå grueligt galt. Har du ikke selv mod på at gå i gang med en el-installation, så står vi heldigvis altid klar med løsninger på enhver opgave. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. 

Vi kan hjælpe med alt inden for følgende områder:

 • Fejlfinding på alle former for installationer
 • Hvidevarer - levering og montering
 • Nybygning, ombygning og renovering
 • Netværksinstallationer / PDS installationer
 • Tavlebygning og udskiftning
 • Belysning
 • Industriinstallationer
 • Bådinstallationer.

Kontakt os for at høre nærmere

Har du mistanke om, at en el-installation i dit hus ikke fungerer optimalt, så kommer vi gerne og kigger på det for dig. Vi leverer altid professionelle og holdbare løsninger til fordelagtige priser, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi har desuden en døgnvagt, så du altid kan få kontakt til os, hvis uheldet skulle være ude. Dette betyder, at vi er tilgængelige alle 365 dage om året.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi ved, hvor vigtigt det er at handle hurtigt, så du bør ikke holde dig tilbage.

Kontakt os på telefon: 26 13 66 76 / 54 44 28 20 eller på mail: mail@stubbekoebing-elservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt og tager en uforpligtende snak om din opgave.

Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Kompetent el-installatør

Hurtig service

Mange års erfaring

Møllegade 40
4850 Stubbekøbing
Storstrom
Danmark

Tlf.: 54 44 28 20
Mobil: 26 13 66 76​
E-Mail: mail@stubbekoebing-elservice.dk

Medlem af:​