Varmepumpe​

Luft til luft varmepumpe har vi stor erfaring med​

​Er du på udkig efter en ny varmekilde til dit sommerhus, eller har du en mindre bolig, som du ønsker at opvarme på en miljøvenlig måde? Så kan du med fordel vælge en luft til luft varmepumpe. Denne dækker typisk op til 70 % af dit varmeforbrug og er en god løsning på mange områder. 

Her hos Stubbekøbing EL har vi stor erfaring med forskellige former for varmepumper, hvorfor vi kan løse diverse opgaver. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Marielyst, Nykøbing Falster og Vordingborg. Dog kommer vi også gerne ud til kunder uden for disse områder.

En luft til luft varmepumpe anvendes typisk i sommerhuse eller i mindre helårshuse. De er fordelagtige at anvende på områder med elvarme, hvor der ikke er fjernvarme eller naturgas. Lyder dette som noget for dig, så bør du aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. Med vores brede viden inden for varmepumper, står vi altid klar med kompetente løsninger.

Vi er et professionelt firma, der har stor erfaring i branchen for elektronik. Derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver – simple såvel som komplicerede. Vi står til rådighed hos alle kundetyper, der mangler hjælp til en form for el-installation såsom montering af varmepumpe. Dog kan vi ligeledes tilbyde service på varmepumpe, hvis du mangler hjælp til dette.

En luft til luft varmepumpe er et miljøvenligt alternativ

En luft til luft varmepumpe udnytter energien i luften udenfor. Dette sker idet pumpen leverer varme til boligen i form af varm luft. Konkret trækker varmepumpen varme ud af udeluften, og anvender det derefter i huset. Løsningen er derved miljøvenlig. En luft til luft varmepumpe kan ikke opvarme brugsvandet i huset, men udelukkende rummet.

Selve luft til luft varmepumpen består af to dele: en udedel og en indedel. Indedelen placeres ofte i stuen eller køkkenet, mens udedelen skal monteres på et fast underlag, der er hævet over jorden. Alt dette kommer vi gerne og gør for dig, så du er sikker på, at anlægget fungerer helt optimalt. Normalvis vil en luft til luft varmepumpe kun kunne opvarme det rum, hvor indedelen er placeret, men varmen kan også bredes til andre rum i hjemmet, hvis dørene står åbent.

Ved installation af varmepumpe bør du være opmærksom på, at der kan forekomme støj fra både inde- og udedelen. Derfor bør du overveje placeringen af disse både i forhold til dig selv og dine naboer. I den forbindelse hjælper vi dig dog gerne med at finde en løsning, som passer lige til dine ønsker og behov.

Hvad koster en varmepumpe?

Der findes forskellige luft til luft varmepumper på markedet. Derfor afhænger den nøjagtige pris også deraf. Her hos os sælger vi primært varmepumper fra de anerkendte mærker Daikin, Mitsubishi, Panasonic og LG. Alle vores priser er konkurrencedygtige og gode, uanset hvilken model du vælger.

Vi stiller desuden gerne vores ekspertviden til rådighed, så du kan vælge den varmepumpe, som matcher dine behov bedst muligt. Her er det desuden vigtigt, at du er opmærksom på, om varmepumpen er egnet til det danske klima, som typisk er meget anderledes end i andre lande. Dette bør du medtænke, hvis du vælger en varmepumpe, som er produceret i et andet land end Danmark. 

Vil du være sikker på, at du vælger en varmepumpe, der er egnet til vejrforholdene her i Danmark, så kan du med fordel kigge på Energistyrelsens liste over varmepumper. 

Her opstiller Energistyrelsen nogle krav til eksempelvis luft til luft varmepumper, som skal:

  • Være A-mærket i EU's energimærkning
  • Være tilpasset det danske klima
  • Være blandt de mest energieffektive blandt de godkendte varmepumper
  • Installeres af en godkendt installatør, som er tilknyttet varmepumpeordningen.

Forbedr dit indeklima med en luft til luft varmepumpe

Der følger flere fordele med ved at anvende en luft til luft varmepumpe i hjemmet. Først og fremmest er det en miljøvenlig løsning, idet luften udefra anvendes til opvarmning. Derudover er det med til at forbedre indeklimaet i boligen. Dette sker, idet luft til luft varmepumper kan monteres med forskellige former for filtrer, som effektivt fjerner fugt, skimmel og andre allergener fra luften.

Når du samarbejder med os, er du garanteret løsninger, der holder i mange år. Vi efterlader aldrig en opgave, før vi selv er helt tilfredse med resultatet. Derudover sørger vi for løbende at inddrage hver enkelt kunde i det pågældende projekt, så der ikke opstår misforståelser. Dette er vores sikkerhed for, at du bliver så tilfreds med resultatet som muligt. Vi overholder naturligvis altid alle vores aftaler og afleverer en afsluttet opgave til tiden.

Kontakt os for at aftale nærmere

Synes du, at en luft til luft varmepumpe lyder som den rette løsning for dig, så lad os hjælpe dig med at finde den rette efter dine behov og montere denne. Hos os er du garanteret veludførte løsninger af høj kvalitet til en billig pris. Vi står altid klar til at hjælpe alle kunder, og vi giver gerne et smil og et godt tilbud med på vejen.

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven hos dig, hvorefter du får en mail med et uforpligtende tilbud. Derved har du helt selv mulighed for at vælge, om løsningen er noget for dig. Vores døgntelefon er desuden klar til at hjælpe ved akutte situationer, hvor vi er gode til at bevare overblikket og handle hurtigt.

Skal vi lave en aftale, så er du velkommen til at kontakte os med det samme på telefon: 26 13 66 76 / 54 44 28 20 eller på mail: mail@stubbekoebing-elservice.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt, og laver en aftale, der passer ind i din kalender.​

Kompetent el-installatør

Hurtig service

Mange års erfaring

Møllegade 40
4850 Stubbekøbing
Storstrom
Danmark

Tlf.: 54 44 28 20
Mobil: 26 13 66 76​
E-Mail: mail@stubbekoebing-elservice.dk

Medlem af:​